en

                    Panorama Rancs a Beszkid-hegységben                Településünk Kornya község legmagasabb pontja alatt fekszik ( Beskyd hegység ) , egy hihetetlenül csendes és tiszta környezet ölében. Vendégeinknek egy egyedülálló élményt nyújt , mindezt zavaró nyüzsgés és tömeg nélkül , egy olyan helyen, ahol zavartalanul élvezhetik a csodás panorámát, a természet nyújtotta szabadság felemelő érzését. Eme nem szokványos hely azoknak ajánlott, akik egy másfajta élményt keresnek és a "Robinson" stílusú pihenést részesítik előnyben .A Panoráma rancs egy bizonyos fajta függetlenséget képvisel, szinte felfoghatatlan intenzitású nyugalmat és pozitív energiát sugároz, ezért is döntöttünk úgy, hogy ezt az érzést megosztjuk azokkal, akik vágynak egy saját kis szigetre és nem félnek attól, hogy a szívükbe fészkelődik. :)Az itt eltöltött idő nehezen hasonlítható egy átlagos hétvégi kiruccanáshoz, elsősorban az elhelyezésnek köszönhetően, valamint a másolhatatlan atmoszféra végett.Kínálatunkban két egymás mellett ehelyezkedő faház áll, miközben mindkettő egy szük társaság rendelkezésére áll ( 15 fő ). A nagyobbik faházhoz tartozik egy terasz, amely rossz idő esetén befedhető, a másk faház tartozéka egy fürdő dézsa . Kint játszótér is található gyermekek számára.A turisták számára a környék rengeteg lehetőséget kínál, az adrenalint kereső vendégek pedig bérbe vehetik az elektromos kerékpárjainkat, kvadot, illetve a gyermekek kipróbálhatják a lovaglást.Bármilyen további információ, kérdés esetén várjuk jelentkezésüket az alábbi email címen : panoramaranc@centrum.sk . Szeretettel várjuk magyarul beszélő vendégeinket,     Kinga és Tamás

Vegye fel a kapcsolatot a magyarul beszélő vendéglátóval, Kingával, az alábbi tel.számon +421 915 796 474, további információ vagy rezerváció megjelenítése érdekében pedig kattintson az alábbi linkre:

Az Ön vendéglátója, Kinga Komáromból származik. Az itt eltöltött idő folyamán a rendelkezésükre fog állni, igy kiküszöbölve a nyelvi akadályokat, annak érdekében, hogy a kiruccanás a lehető legkényelmesebb legyen. Kinga 5 éve él Zsolnán , nagyon szereti az állatokat és a természetet, barátjával együtt - aki a környékről származik- realizálták a rancsot eme formába. Mivel anyanyelve magyar, ezen a rancson nincs jelen az a gyakori probléma, amellyel a magyar vendégek szlovákiai utuk során gyakran szembesülnek,..

Tamás, az Önök vendéglátója, magyar huszárokkal kunfakó lovaikon Magyarországból és Erdélyből, akik a túra során 2 napot itt töltöttek el . .

A rancson található két kutyus, Bástya és Bitang budapesti menhelyről származnak, tehát ők is magyarul ugatnak :)